EETDATE
De dagen zijn lang en warm en dus eten we lekker van de barbecue. Een compleet menu voor de tuintafel met alle gerechten van de grill mét passende, smaakvolle wijnen. Steek maar aan die kolen!
BARBECUE BEEF CHIMICHURRI MET KRIELTJES EN GEGRILDE GROENTEN
Chimichurri is een Argentijnse saus met knoflook, peterselie, oregano, azijn en olijfolie, en wordt vaak geserveerd bij rundvlees. Een topper voor dit zomerse grillmenu dus, zeker gepaard met een volle, rode wijn.
VLEESGERECHT
4 PERS. - 40 MIN.
BARBECUE BEEF CHIMICHURRI MET KRIELTJES EN GEGRILDE GROENTEN
Chimichurri is een Argentijnse saus met knoflook, peterselie, oregano, azijn en olijfolie, en wordt vaak geserveerd bij rundvlees. Een topper voor dit zomerse grillmenu dus, zeker gepaard met een volle, rode wijn.
VLEESGERECHT
4 PERS. - 40 MIN.
Tekst: Babs Jansen, Magda van der Rijst. Beeld: Rob van der Vet, Sander de Ponti, Hanna van den Bos, Nanda de Beer.
DEEL VIA
© 2023 Gall & Gall Algemene voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid
< 18 jaar, deze website is niet voor jou bestemd < 18 jaar verkopen wij geen alcohol < 25 jaar, laat je legitimatie zien